OnePlus 10 Pro review | Allround topsmartphone mist X Factor | SmartphoneMan

3 Views


Published
OnePlus heeft vandaag zijn nieuwe vlaggenschip gelanceerd op de Europese markt. De OnePlus 10 Pro is het beste wat OnePlus te bieden heeft, voor een relatief schappelijke prijs. In deze review vertel ik je er alles over.

De OnePlus 10 Pro kopen:

De OnePlus 10 Pro is met zijn instapprijs van €899 voor een high-end smartphone relatief betaalbaar. Toch biedt hij eigenlijk alles wat je van een high-end smartphone mag verwachten. Draadloos laden, een waterdichte behuizing en een indrukwekkende Hasseblad-camera: het is allemaal aanwezig. Op papier is de 10 Pro dan ook een veelbelovende smartphone.

In de praktijk weet OnePlus dat beeld grotendeels voort te zetten. De smartphone doet weinig fout, hoewel velen de stap naar een steeds minder schoon OxygenOS jammer zullen vinden en de camera ook net niet de beste is. Daar staat tegenover dat hij ook niet erg spannend is. Hij is snel, ziet er mooi uit en heeft een uitgebreide featureset, maar is heeft geen ‘killer feature’. OnePlus zegt dat het met de 10 Pro een goed allround vlaggenschip wil bieden en dat is gelukt. Helaas is het ook niet heel veel meer dan dat. In deze review ga ik daar uitgebreid op in.

Deze hoofdstukken worden in de video behandeld:

00:00 Intro
00:24 Design
02:19 Scherm
03:58 Prestaties
04:56 Software
07:06 Camera
10:13 Batterij
11:29 Conclusie

---------------

Steun SmartphoneMan door een aankoop te doen via een van deze affiliate links:

- Amazon:
- :
- CoolBlue:

---------------

Graphics met dank aan @markelijk:

SmartphoneMan: 2x per week een nieuwe video die jou helpt met het kiezen van de juiste smartphone.

SmartphoneMan is hét YouTube kanaal dat jou helpt met het kiezen van een nieuwe smartphone. SmartphoneMan Dominick was jarenlang actief als reviewer bij WANT en All About Phones en richt zich met dit kanaal op iedereen die een smartphone wil kopen. Met gedegen onafhankelijke reviews en kooptips die voor iedereen begrijpbaar zijn. Daarbij komen juist ook de minder dure smartphones die veel waar voor hun geld bieden aan bod.

Apple, Samsung, Nokia, Motorola, Huawei, Oppo, Realme, Xiaomi enzovoorts; u vraagt, wij draaien!
Category
Smartphone Reviews
Be the first to comment